• Nunta la Insieme

  Nunta la Insieme

 • Fitness & Sport

  Fitness & Sport

 • Cazare

  Cazare

 • Evenimente

  Evenimente 

 • Oferta Family & Friends

  Oferta Family & Friends la Insieme

 • Agrement

  Agrement

»
Articole » Prima data la SPA?


Prima data la SPA?

Sa faci un lucru pentru prima oara poate fi intimidant, afirmatie ce este valabila si pentru vizita la spa. Aceasta impune o serie de reguli nescrise, de care trebuie totusi sa tii cont pentru a nu te simti stanjenit.
 
Pentru inceput, vizita la spa se realizeaza cu o programare in prealabil. Astfel nu doar ca o vei avea rezervata, ci iti vei putea alege rasfatul pe care il doresti si vei cunoaste exact cat timp trebuie sa iti rezervi pentru aceste activitati. In situatia in care nu cunosti foarte bine ce presupune fiecare tratament in parte este indicat sa comunici in acest sens cu operatorul sau persoana care se ocupa cu programarea vizitelor. Nu ezita sa ii adresezi toate intrebarile la care cauti raspunsuri, pentru a putea alege serviciul ce se pliaza perfect nevoilor tale individuale.

In ciuda faptului ca nu exista un cod vestimentar pentru sedintele de spa, este necesar ca tinuta sa fie una cat mai confortabila. De asemenea, ar fi bine ca bijuteriile sa fie lasate acasa ori daca nu, macar sa fie puse deoparte. Nu ar fi placut ca in timpul unui masaj cervical, mana terapeutului sa se agate constant de lantisorul de la gat, spre exemplu. Preferabil ar fi ca atunci cand treci pragul unui astfel de salon de relaxare sa lasi grijile acasa si implicit, sa iti inchizi telefonul mobil. In functie de serviciile alese, poti sa mergi la sedinte machiat sau nemachiat. Spre exemplu, pentru un masaj la maini nu e nevoie sa te demachiezi, insa este absolut necesar sa o faci in cazul unui tratament facial.

Un alt aspect delicat este reprezentat de confortul tau in timpul masajului. Daca beneficiezi de un masaj corporal complet, poti sa te dezbraci complet sau sa poti lenjerie, in functie de cum te simti tu mai bine. In situatia in care decizi sa fii nud, nu este nicio problema. Maseurul iti va acoperi zonele unde nu lucreaza si astfel nu vei fi complet expusa. De asemenea, terapeutul paraseste camera atunci pentru a te putea imbraca sau dezbraca.
Intrucat tratamentele spa sunt menite sa te relaxeze si sa iti ofere o stare de deplin confort, nu ezita sa comunici in permanenta cu terapeutul. In functie de preferintele tale acesta poate ajusta muzica, temperatura camerei, lumina sau presiunea masajului.