• Nunta la Insieme

  Nunta la Insieme

 • Fitness & Sport

  Fitness & Sport

 • Cazare

  Cazare

 • Evenimente

  Evenimente 

 • Oferta Family & Friends

  Oferta Family & Friends la Insieme

 • Agrement

  Agrement

ยป
Insieme

Insieme Grand Resort - Prezentare generala a resortului

Insieme Grand Resort - Organizari Evenimente BucurestiUn concept unic in Romania, amplasat intr-un loc incarcat de istorie, beneficiind de un cadru pitoresc si un parc de 50 000 mp, Club Insieme Grand Resort reprezinta alegerea perfecta pentru petrecerea unor clipe de neuitat. Suntem situati la doar 45 de km de Bucuresti, in Pitaru, judetul Dambovita, satul natal al lui Nicolae Grigorescu si te invitam sa descoperi un peisaj mirific, demn de penelul celebrului pictor. Si pentru ca suntem unici, ne-am propus, la randul nostru, sa te facem sa te simti unic si sa-ti aratam ca pentru noi doar tu contezi.
Vom reusi acest lucru deoarece tot ce vei descoperi aici este… Inspirat de tine!
Clubul Insieme Grand Resort dispune de un hotel de trei si patru stele, cu o capacitate maxima de 110 de locuri, o sala de conferinte cu 250 de locuri perfecta pentru workshop-uri, conferinte si sedinte, un restaurant si un cafe-bar avand 250 de locuri.
Serviciile clubului includ terapii naturiste, zona de spa, sala de fitness si o piscina. De asemenea, clubul mai dispune de un teren de tenis, un teren de sport multifunctional si un lac artificial amenajat pentru pescuit.
Nu am uitat nici de amatorii de echitatie si de aceea clubul hotelier pune la dispozitie cai de rasa si ponei. Insieme Grand Resort mai promite si deschiderea, cat de curand, a unei saline artificiale.

Scurt Istoric

La 15 mai 1838, în satul Pitaru din judetul Dâmbovita, vedea lumina zilei celebrul pictor român Nicolae Grigorescu, al saselea copil al lui Ion si al Mariei Grigorescu. Tatal sau era un fel de administrator pe lânga mosiile si conacul boierului Filip Lens. La moartea acestuia, în 1843, sotia si cei sapte copii ai sai se vad obligati sa paraseasca curtea boiereasca si sa mearga la o sora în Bucuresti, în mahalaua Caramidari.
Din cauza starii financiare precare si, implicit, a vietii pline de lipsuri, Nicolae nu poate fi dat la scoala, motiv pentru care mama sa este cea care îl va învata sa scrie si sa citeasca. Ajuns la varsta de 10 ani a început sa se gândeasca la o meserie. Îl atragea, în mod deosebit, meseria de zugrav, unchiul si un frate mai mare fiind zugravi.
În Caramidari se afla atunci un pictor ceh renumit, stabilit în România, Anton Chladek, care îl va lua pe Grigorescu în atelierul sau. Relatiile dintre maestru si ucenic erau unele foarte reci. Chladek era sever si cauta deseori sa preintampine o posibila concurenta din partea unui ucenic iscusit.
În 1850, la numai 12 ani, parasea atelierul pictorului Chladek, unde petrecuse doi ani ca ucenic.
Clubul Insieme Grand Resort s-a dezvoltat in jurul conacului boieresc ce a apartinut mai intai lui Ienache Vacarescu, iar ulterior marelui logofat Filip Lens, de numele caruia se leaga si constructia Casei Vernescu. Printre cei care au administrat domeniul de la Pitaru in vremea lui Filip Lens, s-a aflat si tatal pictorului Nicolae Grigorescu. Deschiderea Clubului Insieme Grand Resort a coincis cu organizarea evenimentului dedicat împlinirii a 171 de ani de la nasterea lui Nicolae Grigorescu.