• Nunta la Insieme

 • Fitness & Sport

  Fitness & Sport

 • Cazare

  Lodging

 • Evenimente

  Events

 • Oferta Family & Friends

  fishing

 • Agrement

  Recreation

ยป
Special offers

Oferte Speciale Insieme Grand Resort ****

Evenimente Corporate

Evenimente corporate


Nunta la Insieme

Evenimente private de vis
55 EURO /pers

Family Friends

Late check out.
Cu doar 490 RON / 2 pers

Insieme Romance

3 zile si 2 nopti de poveste cu cina romantica, acces la piscina si o multitudine de posibilitati de distractie in doi. Cu doar 499 RON / 2 pers petreceti un weekend relaxant in doi la cel mai exclusivist complex de langa Bucuresti.

Evenimente Private

Pachete de la 55euro / pers

Petreceri de Aniversare Pentru Copii

Insieme Grand Resort organizeaza petrecerea de poveste a fiecarui Copil!
La doar 45 km de Bucuresti Resortul Insieme ofera Pachete de Petreceri  All Inclusive, incepand de la  75 RON / persoana. De muzica, lumini, mancare, bautura si designul locatiei ne ocupam noi. Nu veti avea altceva de facut decat sa va distrati!

Oferta Picteaza Natura

Redescopera natura cu Insieme Grand Resort.
La 399 lei / noapte / 2 pers (tva si taxe incluse) ai o noapte de cazare cu mic dejun, 2 piscine, plimbari cu bicicleta, pictura in aer liber, vizita la ferma de animale si alte activitati relaxante!

Oferta Relax te reincarca cu energie

Rasfata-te impreuna cu partenerul tau la piscina cu masaj si sedinta Jacuzzi.
La doar 449 lei / noapte / 2 pers ai o noapte de neuitat cu mic dejun, piscina interioara incalzita si multe activitati distractive!

Rasfat la piscina

Relaxare pentru cei mari si distractie pentru cei mici. Cu 69 RON / pers ai acces la piscina semiolimpica a resortului si la facilitatile complexului Insieme. Piscina interioara incalzita si sarata iti va oferi relaxarea de care ai nevoie dupa o saptamana aglomerata.

detalii >

Cursuri de echitatie

Echitatia nu este doar un sport, este un stil de viata. Cei mici si cei mari pot descoperi acest sport minunat la Insieme Grand Resort, unde vor putea incaleca cai sportivi de performanta. Daca esti incepator poti alege o plimbare relaxanta si vei vedea beneficiile de a fi in preajma acestor animale minunate.

detalii >
Pachetul Family

Pachetul Family

650 Lei/ camera.
Pachetul include 3 nopti de cazare, mic dejun, acces la piscina si la toate facilitatile resortului si multe activitati sportive care asigura distractia maxima pentru toata familia la Insieme Grand Resort.
Copii pana la 6 ani Gratuit

detalii >

Regenerare si Reprogramare Celulara

Restabileste-ti echilibrul interior la Centru Naturist de Profilaxie Insieme!
Activitati recreative, consiliere de specialitate, intretinere corporala, spa, terapii naturiste si alte procedee complementare, toate pentru a-ti reda starea de bine. Alege pachetul care ti se potriveste! Preturi incepand de la 100 euro/zi.

Rezidenta privata Insieme Grand Resort

La Rezidenta Privata Insieme beneficiati de servicii persinalizate pentru a va ingriji sanatatea mentala si corporala deopotriva.
La 80 EUR/zibeneficiati de cazare in regim hotelier deluxe all inclusive cu o dieta pesonalizata, 3 terapii la alegere si alte servicii pentru rasfatul Dvs.!

Ana Aslan

Anti-Aging
Ana Aslan

 
Ecoxtrem Teambuilding   vezi toti »