• Nunta la Insieme

  Nunta la Insieme

 • Echitatie

  Echitatie

 • Fitness & Sport

  Fitness & Sport

 • Cazare

  Cazare

 • Evenimente

  Evenimente 

 • Oferta Family & Friends

  Oferta Family & Friends la Insieme

 • Agrement

  Agrement

ยป
Beneficiile tratamentelor SPA

Beneficiile tratamentelor SPA

Secolul vitezei ne supune unui stres continuu, facandu-ne sa resimtim efectele orelor prelungite de munca, al oboselii acumulate de-a lungul timpului, al sedentarismului sau al poluarii. De aceea, recomandarea noastra este sa iti rezervi cateva clipe pentru tine si sa profiti de tratamentele spa, ce imbunatatesc conditia fizica, intarind psihicul in acelasi timp.
                                      Scapi de stres
Masajele terapeutice, tratamentele cosmetice, terapiile profilactice, acompaniate de terapii pentru vitalitate si echilibru contribuie la eliminarea graduala a stresului si induce o stare de relaxare. Masajul genereaza un efect pozitiv asupra centrilor nervosi, reducand stresul. Astfel, dupa doar cateva sedinte vei uita de griji si iti vei recapata pofta de viata.

Arati mai bine
Tratamentele SPA contribuie la infrumusetarea trupului, solutiile fiind tot mai diverse si eficiente. Cele mai cunoscute sunt impachetarile, baile si masajele anticelulitice. Acestea au capacitatea de a reda pielii stralucire si tonus, de a reduce ridurile si de a imbunatati aspectul parului si al pielii. Cearcanele si aspectul de coaja de portocala pot deveni amintiri apuse cu ajutorul a cateva sedinte de terapie.
 
Te detoxifiezi
Un alt beneficiu al tratamentelor spa este reprezentat de detoxifiere. Aceasta se realizeaza cu ajutorul hidroterapiei, avtivitatilor fizice si a masajului. Toate aceste activitati insotite de o cura cu sucuri naturale promit rezultate remarcabile.

Scapi de tensiune
La spa poti incerca diverse tipuri de masaje, de la cel de detensionare musculara pana la cele cu efecte fizioterapeutice mult mai complexe. Realizat cu ulei sau creme, ofera omului stresat exact acel rasfat de care are mare nevoie. Saunele si tratamentele hidro iti pun circulatia in miscare, stimulandu-ti muschii si metabolismul.
 
Iti intaresti psihicul
Tratamentele spa contribuie la cresterea stimei de sine, echilibrand starile de dispozitie si deschiderea catre diverse tehnici de relaxare si meditatie.

Daca in trecut terapiile spa erau privite precum o serie de tratamente extravagante, in prezent au ajuns sa fie considerate o necesitate. Stresul continuu ne distruge sanatatea si ne impiedica sa ne bucuram de viata, motiv pentru care un rasfat pentru trup si minte este mereu bine primit.