• Nunta la Insieme

  Nunta la Insieme

 • Fitness & Sport

  Fitness & Sport

 • Cazare

  Cazare

 • Evenimente

  Evenimente 

 • Oferta Family & Friends

  Oferta Family & Friends la Insieme

 • Agrement

  Agrement

»
Articole » Valentine’s Day - Idei de surprize


Valentine’s Day - Idei de surprize

Una dintre cele mai populare sarbatori imprumutate a romanilor este Valentine’s Day sau Ziua Indragostitilor in traducere romaneasca. Cu prilejul acestei zile, indragostitii isi declara iubirea prin inimioare, flori si ciocolata.  Sarbatoarea a fost importata din Occident si este imbratisata cu mult entuziasm de tineri.

Istorie.

Aceasta zi a iubirii este asociata cu Sfantul Valentin care a fost preot in Roma in timpul imparatului Claudius al II-lea. Deoarece imparatul considera ca cei mai buni soldati sunt barbatii necasatoriti, a interzis casatoriile. Sfantul Valentin a unit destinele tinerilor prin taina cununiei pe ascuns, considerand ca mariajul face parte din planul vietii si ca este un dar dat de la Dumnezeu. Pentru acest lucru a fost condamnat la inchisoare, unde s-a indragostit de fiica paznicului. Inainte de a muri, i-a scris o scrisoare de dragoste pe care s-a semnat “al tau Valentin”. In calendarul romano-catolic, Sfatul Valentin este comemorat pe 14 februarie, data in care a fost executat.

Chiar si cei care nu sunt romantici incurabili, in perioada aceasta se intereseaza de cele mai frumoase surprise pentru persoana iubita, de aceea am facut o lista cu cateva sugestii care te vor ajuta sa-ti impresionezi partenerul sau partenera.

Idei de surprise.

 1. O cina romantica intr-un loc inedit.
Chiar daca luati cina impreuna in fiecare zi in intimitatea caminului vostru, cu ocazia acestei sarbatori iti sugeram sa schimbi cadrul cu unul relaxant si in acelasi timp plin de eleganta. Resortul nostru iti ofera o atmosfera inedita, departe de aglomeratia urbana, unde veti uita de restul lumii pentru a petrece timp de calitate doar voi doi. Restaurantul nostru iti pune la dispozitie o gama diversificata de bucate preparate cu produse de cea mai buna calitate si multa dragoste.
 1. Un masaj de relaxare si o sticla de sampanie
Pentru ca agitatia zilnica ne oboseste atat psihic, cat si fizic, un masaj de relaxare este cadoul ideal. Oricine ar aprecia o seara de relaxare inceputa cu un masaj si incheiata pe marginea piscinei cu un pahar de sampanie. Fa-l/o sa uite de orice griji si probleme si sa dobandeasca linistea interioara.
 1. Creeaza propriul cinema
In perioada asta, salile de cinema sunt pline si nu este intotdeauna placuta compania celor prezenti. De aceea, iti poti realiza propriul cineva acasa. Ai nevoie doar de un proiector, un film bun, cateva gustari si multe perne. Te asiguram ca acest cadru si intimitatea casei voastre, va face ca intreaga experienta sa devina o amintire speciala.