• Nunta la Insieme

  Nunta la Insieme

 • Fitness & Sport

  Fitness & Sport

 • Cazare

  Cazare

 • Evenimente

  Evenimente 

 • Oferta Family & Friends

  Oferta Family & Friends la Insieme

 • Agrement

  Agrement

»
Articole » Petrecere de Craciun


Petrecere de Craciun


Cel mai de pret cadou pe care il poti primi de Craciun este sa-i ai pe toti cei dragi alaturi de tine. Craciunul este acel moment al anului cand iti petreci timp de calitate cu prietenii si familia. Partea dificila vine atunci cand nu stii cum sa iti imparti timpul astfel incat sa multumesti pe toata lumea. Noi am gasit solutia!

Organizeaza o Petrecere de Craciun si invita-i pe toti cei dragi. Iti oferim cativa pasi de urmat, esentiali pentru o petrecere reusita:
 • Primul pas pe care trebuie sa-l faci este sa intocmesti o lista cu membrii familiei si una cu cei mai buni prieteni, astfel nu vei uita pe nimeni. Dupa ce lista e gata, grupeaza-i in asa fel incat toata lumea sa poata socializa cu cineva cunoscut. Apoi, daca ai mai mult timp disponibil, poti crea biletele cu numele fiecaruia si un mesaj personalizat pentru a-l aseza in dreptul locului de la masa. Va fi o amintire placuta din partea ta.
 • Al doilea pas este sa alegi locatia. Cadrul trebuie sa fie unul inedit si atmosfera relaxanta. Dupa ce stii unde si cand va avea loc petrecerea alege modul in care ii vei invita pe toti. Aici poti recurge la trei variante. Prima ar fi sa trimiti un mesaj standard cu toate informatiile despre locatie si ora. A doua varianta ar fi sa creezi mesaje personalizate in care sa relatezi motivele pentru care iti doresti ca o anumita persoana sa fie prezenta la petrecerea organizata de tine. Si ultima varianta fiind sa-i suni si sa ii anunti de planurile facute de tine, in mod direct.
 • Dupa ce lista invitatilor este finalizata, te poti apuca de organizat activitatile din cadrul petrecerii. Pentru a intensifica interactiunile dintre invitati, organizeaza un concurs cu provocari sau cu intrebari de cultura generala. Premiile le poti alege, de asemenea, pentru amuzamentul tuturor. Pentru ca distractia sa fie completa, amenajeaza un loc pentru poze cu cat mai multe decoratiuni de Craciun. Nu doar ca va fi foarte distractiv sa va faceti poze de grup, dar veti ramane si cu amintiri. Cum o petrecere de Craciun nu poate fi completa fara cel mai important personaj al sezonului, vestitul Mos Craciun, costumeaza-te si ofera-le celor prezenti cate un dar simbolic din partea ta. Acest moment va fi, din nou, un moment special, plin de emotia acestei sarbatori.
 
Daca totul pare prea complicat si greu de realizat, exista oferte de Craciun care te scapa de stresul organizarii. Voia buna si atmosfera de sarbatoare sunt garantate, iar tu iti vei folosi timpul castigat in compania invitatilor tai.

Petrecerea de Craciun nu este doar un prilej de a-i avea pe cei dragi aproape, ci si un mod prin care le poti arata cat de importanti sunt ei pentru tine si cat de recunoscator le esti pentru ca fac parte din viata ta.