• Nunta la Insieme

  Nunta la Insieme

 • Fitness & Sport

  Fitness & Sport

 • Cazare

  Cazare

 • Evenimente

  Evenimente 

 • Oferta Family & Friends

  Oferta Family & Friends la Insieme

 • Agrement

  Agrement

»
Articole » Idei inedite pentru nunti deosebite


Idei inedite pentru nunti deosebite

Nunta ta este unul dintre cele mai importante evenimente din viata ta, este momentul de care iti vei aminti cu placere intotdeauna. Din aceste motive fiecare nunta trebuie sa fie organizata cu multa atentie pana la ultimele detalii pentru a avea succes.

Locatia
Locul in care iti organizezi nunta depinde in mod direct de anotimpul in care alegi sa o programezi. Unicitatea fiecarei nunti este redata de locatia, decorul, meniul si muzica aleasa. Daca doresti sa ai parte de o nunta unica poti opta pentru o nunta tematica, in functie de preferintele voastre ca si cuplu. Fie ca alegi sa iti organizezi nunta in sezonul rece sau in cel cald e important sa stii cum sa aranjezi fiecare spatiu pentru a creea atmosfera dorita.

Daca doresti o nunta unica si aproape de oras poti opta pentru organizarea ei la Insieme Grand Resort. Spatiul extins de care dispunem reprezinta locul perfect pentru ca fiecare cuplu sa sa isi realizeze propria viziune. Spatiul verde intins, sala de evenimente de langa bucuresti, piscina exterioara, lacul si aleile micute redau o atmosfera speciala, de poveste.

Decoratiunile
Daca iti organizezi nunta la un restaurant poti opta pentru o multitudine de decoratiuni ca arajamente florale elegante, lumanari decorative si arajament floral prezidiu. Poti opta pentru mai multe stiluri atunci cand vine vorba de tema decoratiunilor: chabby, chic, boem, glamour, elegant sau vintage.

Daca optezi pentru o nunta in aer liber poti alege sa o faci intr-o gradina, pe malul marii sau in natura. Nuntile de vara organizate intr-o gradina sunt superbe deoarece poti opta pentru decorarea copacilor cu diverse obiecte decorative ca si lampioane, ghirlande simple sau cu flori.

Te poti juca cu diverse combinatii intre doua sau trei culori, care sa se regaseasca in toate decoratiunile. Aceste decoratiuni se vor potrivi perfect cu mese albe din lemn pe care poti aranja flori colorate. Atmosfera relaxanta si efectul de poveste pe care decoratiunile il creeaza ii va face pe invitati sa se simta foarte bine.

Amenajarile speciale
Amenajeraile speciale te vor ajuta sa ai o nunta memorabila deoarece vei avea locuri speciale si unice de care toti va veti aminti cu drag. Iti propunem cateva idei simple dar dragute pentru amenajari speciale:
 • Candy bar
 • Rulota cu inghetata
 • Photo corner
 • Mojito bar