• Nunta la Insieme

  Nunta la Insieme

 • Fitness & Sport

  Fitness & Sport

 • Cazare

  Cazare

 • Evenimente

  Evenimente 

 • Oferta Family & Friends

  Oferta Family & Friends la Insieme

 • Agrement

  Agrement

»
Articole » Cum organizezi o petrecere tematica de succes?


Cum organizezi o petrecere tematica de succes?

Este cunoscut faptul ca organizarea unui eveniment nu este usoara, demersul este unul dificil chiar si cand dispui de o echipa mare. Cand orgaznizezi o petrecere, fie ea de dimensiuni mici sau mari, este necesar sa ai in vedere anumite aspecte organizatorice care trebuie neaparat respectate. Organizarea coordonata, verificarea stricta si comunicarea continua sunt elementele cheie ce previn incidentele neasteptate. Cel mai important si dificil aspect este ca fiecare invitat sa fie multumit.

Tematica
Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa alegi tema petrecerii, care poate sa fie bazata pe filme, pe un anumit curent, pe o anumita perioada sau pe anumite personalitati. Tema trebuie aleasa tinand cont de media de varsta a invitatilor si interesele acestora.

Meniul
Cand optezi pentru un anumit meniu, transmiti un anumit mesaj, care trebuie sa fie in concordanta cu tematica. Alegerea preparatelor din cadrul petrecerii trebuie sa fie efectuata respectand ora si tipul evenimentului (formal, elegant, business, casual etc.). Sortimentele trebuie sa fie prezentate elegant, sa fie gustoase si sa fie preparate din alimente proaspete. Diversitatea meniului este cheia in multumirea tuturor invitatilor, deoarece un meniu variat este accesibil tuturor. 

Muzica
Divertismentul de calitate este cel care intretine o atmosfera buna la petrecere. Calitatea atmosferei de la petrecere este influentata in mod direct de muzica, care poate anima invitatii. Poti alege, in functie de preferintele persoanelor care participa la petrecere, sa angajezi un DJ sau un artist care canta live.

Decorul
Tematica petrecerii trebuie sa se regaseasca, in mod evident, in decoratiunile si ornamentele din sala. Locul unde se desfasoara petrecerea nu trebuie sa fie incarcat si trebuie sa contina doar cateva obiecte ornamentale care sa creeze atmosfera specifica.

Locatia perfecta
Trebuie sa optezi pentru o locatie frumoasa si practica care iti va face petrecerea memorabila. Noi iti oferim sala evenimente Bucuresti, un loc ideal pentru petrecerile private, dar si pentru cele corporate. 

La final e recomandat sa elaborarezi un plan de desfasurare in care sa fie notate toate activitatile ce trebuie verificate. Te va ajuta foarte mult si vei fi pregatit pentru eventualele incidente neprevazute.