• Nunta la Insieme

  Nunta la Insieme

 • Fitness & Sport

  Fitness & Sport

 • Cazare

  Cazare

 • Evenimente

  Evenimente 

 • Oferta Family & Friends

  Oferta Family & Friends la Insieme

 • Agrement

  Agrement

»
Articole » Care sunt beneficiile unui teambuilding?


Care sunt beneficiile unui teambuilding?

Un element vital in asigurarea si mentinerea unor relatii bune intre angajatii tai reprezinta programele de teambuliding bine organizate si gestionate. Acestea contribuie la calitatea muncii in echipa realizata de angajatii tai, iar acest lucru se poate observa in mod direct in comportamentul lor.

Un angajat care are relatii bune cu colegii si este multumit de munca lui va lucru cu mai mult spor pe viitor. Este important ca tu, ca si angajator sa sustii aceste demersuri si sa incurajezi comuniacrea constanta intre angajatii tai pentru ca acestia sa aiba un comportament pozitiv si constructiv fata de munca depusa.

Beneficiile si avantajele programelor de teambuilding sunt multiple, in special in comapniile mari care au un numar mai mare de angajati. Cele 5 beneficii ale acestuia sunt:

Munca in echipa incurajeaza productivitatea deoarece teambuilding-ul presupune mai multe activitati creative, care trebuie realizate in echipa, iar acest lucru le va sporii dorinta de a crea si in mod implicit de a lucra cu mai multa pasiune.

Satisfactia angajatilor creste deoarece se simt apreciati si pretuiti prin faptul ca pot iesi in evidenta in urma acestor activitatii, castigand recunoastere in fata celorlalti angajati dar si in fata angajatorului.

Incurajeaza comunicarea in randul tuturor angajatiilor deoarece dispar barierele dintre sef si angajat iar acest lucru poate facilita transmiterea si receptarea mai rapida a informatiilor. In acest fel, angajatii vor fi mai apropiati de seful lor si vor lucra intr-un mediu mai confortabil deoarece pot discuta deschis.

Angajatorul poatea observa cu mai multa usurinta cauza problemelor aparute intre anumiti angajati si poate gasii metode eficente pentru a le rezolva. In acelasi timp, el poate analiza modul in care actioneaza angajatii si modul in care rezolva anumite activitati, iar acet lucru le poate schimba parerea despre angajatii.

Spiritul competitiv al unor activitatii poate crea o dorinta puternica unor angajatii care vor fi mai detereminati in rezolvarea sarcinilor primite. Angajatii vor fi motivati de dorinta ceiluilalt de a castiga si se vor mobiliza pentru a realiza la perfectie activitatiile si concursurile. Aceasta competitivitate este utila dar trebuie controlata deoarece aceasta nu trebuie sa afecteze munca lor in niciun fel si nu trebuie sa depaseasca limitele locului de munca.

Noi iti punem la dispozitie sala evenimente Bucuresti, ideala pentru programe de teambuilding si un spatiu verde care poate fi amenajat dupa preferintele voastre.