• Nunta la Insieme

  Nunta la Insieme

 • Fitness & Sport

  Fitness & Sport

 • Cazare

  Cazare

 • Evenimente

  Evenimente 

 • Oferta Family & Friends

  Oferta Family & Friends la Insieme

 • Agrement

  Agrement

»
Articole » Bugetul pentru evenimente private – Sfaturi si trucuri


Bugetul pentru evenimente private – Sfaturi si trucuri

Stim ca iti place sa sarbatoresti momentele importante alaturi de cei apropiati, in locatii de vis si intr-o atmosfera unica. Momenete pe care ti le vei aminti cu drag si care vor ramane in memeoria tuturor. Dar ce se intampla atunci cand bugetul tau e limitat?
Noi ti-am pregatit 3 trucuri pentru ca evenimentul tau sa aiba succes cu un buget limitat.

Lucreaza cu o echipa profesionista

Organizatorii de evenimente au multe trucuri in maneca deoarece stiu furnizorii si producatorii de calitate, dar si media preturilor. Un expert te poate ajuta sa iti imparti bugetul in functie de prioritatile si nevoiele tale. Pe langa firmele specializate, poti cere si sfatul celor care coordoneaza restaurantul, deoarece ei au experienta in organizarea evenimentelor si cunosc foarte bine spatiul. Te pot ajuta sa alegi decoratiunile, sa alegi modul in care vei impartii spatiul si sa alegi mancarea.

Fii transparent cu bugetul

Daca bugetul este limitat, atunci trebuie sa discuti cu toti cei care se ocupa de organizare cum va fi el impartit. Acestia trebuie sa urmeze indicatile tale si sa nu se abata de la planul original deoarece orice schimbare poate mari bugetul. Nu este nicio problema sa discuti despre asta si chiar vei ajuta la organizarea unui eveniment de succes. Atunci cand ascunzi bugetul si incerci sa il depasesti, dar nu ai cum sa acoperi cheltuielile, vei crea o problema pentru restaurant, dar si pentru tine.

Alege mancarea in functie de sezon

Alegerea unui meniu de calitate poate fi dificila, dar trebuie sa stii ca un meniu delicios si sanatos poate avea si un pret avantajos. Discuta cu bucatarul si vezi care sunt preparatele pentru care poti opta in functie de disponibilitatea lor. Alege fructe si legume de sezon pentru gustari, iar pentru meniul principal poti opta pentru ceva mai sofisticat. Incearca sa alegi preparate care vor rezista si care vor avea acelasi gust si dupa cateva ore.
Speram ca te-am ajutat si te asteptam pentru a organiza cele mai frumoase evenimente private in sala evenimente Bucuresti, care iti permite flexibilitatea decoratiunilor, meniului si a spatiului.