• Nunta la Insieme

  Nunta la Insieme

 • Echitatie

  Echitatie

 • Fitness & Sport

  Fitness & Sport

 • Cazare

  Cazare

 • Evenimente

  Evenimente 

 • Oferta Family & Friends

  Oferta Family & Friends la Insieme

 • Agrement

  Agrement

 • Oferta White Night Party

  Petreceri la Conac

»
Articole » Pescuitul, o pasiune relaxanta


Pescuitul, o pasiune relaxanta

Pescuitul nu numai ca este o arta, ci inseamna si relaxare, pasiune si multa rabdare. Indiferent ca sunt amatori sau profesionsti, pescarii practica acest hobby pentru a se relaxa intr-un mod mai diferit, investind in echipamente si unelte de pescuit. De obicei, pescuitul este considerat ca fiind o activitate desfasurata pentru a scapa de stres si pentru a evada din cotidian, din monotonie. Multi pescari stau zile intregi pe balta pentru relaxare si pentru a captura tot ce e mai bun, iar unii dintre ei sunt dispusi sa cheltuiasca sume mari de bani pentru pasiunea lor.

Inainte de toate, pescuitul este considerat un sport, insa foarte multe persoane trateaza pescuitul ca pe o activitate pe care o pot desfasura la fiecare sfarsit de saptamana si chiar si in timpul concediilor de vara. Chiar daca pare o activitate destul de simpla, de-a lungul timpului au fost dezvoltate si introduse numeroase tehnici de pescuit pentru fiecare dintre acestea folosindu-se un anumit tip de echipament.

Ca si sport, pescuitul are beneficii medicale inseminate, avand rolul de a stresul acumulat din timpul perioadelor solicitante si de a forma armonios o legatura puternica intre corp, minte si suflet. Practic, pescuitul te ajuta sa te cunosti pe tine insuti. Pe langa tonifierea musculaturii bratelor si corpului, practicarea pescuitului scade tensiunea arteriala, accelereaza circulatia sangelui si ofera corpului un confort necesar.

Ca si hobby, pescuitul are ca si avantaj faptul ca este o activitate care se desfasoara in aer. Pescuitul poate reprezenta o modalitate inedita de a calatori si de a vizita locuri noi, exista numerose tehnici de pescuit care pot fi aplicate diverselor tipuri de ape. Chiar daca mergeti pe o balta privata sau pe malul unui rau de munte, pescuitul poate ajuta pe oricine sa se simta mai aproape de natura. Pescuitul va ofera posbilitatea sa admirati peisaje minunate si sa va bucurati de linistea si pacea din natura.

Cei iscusiti in ale pescuitului isi pot incerca indemanarea la Insieme Grand Resort, in lacul creat special pentru cei pasionati de pescuit sportiv. Acesta se afla in mjlocul naturii la doar 45 km de Bucuresti si este situate intr-un cadru feeric, pe care il veti indragi instant.
 
 
Ana Aslan

Anti-Aging
Ana Aslan

 
Ecoxtrem Teambuilding   vezi toti »