• Nunta la Insieme

  Nunta la Insieme

 • Echitatie

  Echitatie

 • Fitness & Sport

  Fitness & Sport

 • Cazare

  Cazare

 • Evenimente

  Evenimente 

 • Oferta Family & Friends

  Oferta Family & Friends la Insieme

 • Agrement

  Agrement

 • Oferta White Night Party

  Petreceri la Conac

»
Articole » Avantajele tratamentelor de detoxifiere


Avantajele tratamentelor de detoxifiere

Modul alert in care ne-am obisnuit sa traim poate avea efecte negative asupra sanatatii noastre, dar si starii de spirit. In ziua de azi nu prea mai avem timp sa ne odihnim, sa ne ingrijim, sa mancam sanatos, sa facem miscare si sa si avem performante bune la locul de munca. Odihna are un rol foarte important in viata noastra si e bine ca din cand in cand sa ne facem timp pentru noi.

Avantajele pachetelor tratamentelor de detoxifiere merg mai departe de beneficiile pe care acestea le aduc asupra corpului si se pot observa si in imbunatatirea starii de spirit. Ar trebui sa avem in fiecare zi cel putin o ora de liniste sau relaxare pentru a scapa de stresul acumulat. Scopul detoxifierii este sa curete corpul si tratamentele de detoxifiere fac exact acest lucru iar pe langa te ajuta sa iti remodelezi corpul.

Tratamentele de detoxifiere merg mana in mana cu dieta speciala si rezultatele se vor vedea mai mult daca dieta este una corecta. O dieta echilibrata cu multe fructe si legume va ajuta corpul sa scape de toxine si sa se curete mai bine. 

Avantajul principal e cel al remodalarii corporale care consta in tonifierea corpului si in pierderea in greutate.
Remodelarea consta in mai multe proceduri, iar printre acestea cele mai importante sunt:
-presopunctura;
-tsubo pe puncte tonifiere;
-sedintele megnetodiaflux;
-kinetoprofilaxie.
 
Toate acestea contribuie la imbunatatirea sanatatii si aspectului fizic si cea mai buna optiune pentru a le avea pe toate este sa profitati de pachetele speciale care ofera servicii complete de la dieta sau mancare pana la tratamente. Pentru ca relaxarea sa fie completa trebuie sa stam intr-un loc linistit fara aglomeratia si galagia din orase, un loc unde sa fim inconjurati de natura. Luati o pauza de la rutina de zi cu zi si faceti o escapada din cand in cand pentru a va reincarca puterile! 
 
Ana Aslan

Anti-Aging
Ana Aslan

 
Ecoxtrem Teambuilding   vezi toti »